Prijzen


Bekijk hieronder een indicatie van de prijzen (ex btw) voor logo’s, huisstijlen, trouwkaarten en templates voor bijvoorbeeld instagram. Staat jouw wens er niet bij? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hieronder zie je de minimale en maximale prijs voor een logo. De prijs is afhankelijk van de tijd die het kost om het te maken. Zo weet je altijd wat de min en max is maar betaal je uiteindelijk op basis van daadwerkelijk besteedde uren.

€200 – €500

Hieronder zie je de minimale en maximale prijs voor een huisstijl. De prijs is afhankelijk van de tijd die het kost om het te maken. Zo weet je altijd wat de min en max is maar betaal je uiteindelijk op basis van daadwerkelijk besteedde uren.

€150 – €250

Hieronder zie je de minimale en maximale prijs voor een custom made kaartje voor bijvoorbeeld een geboorte of huwelijksuitnodiging. De prijs is afhankelijk van de tijd die het kost om het te maken. Zo weet je altijd wat de min en max is maar betaal je uiteindelijk op basis van daadwerkelijk besteedde uren.

€50 – €200

Hieronder zie je de minimale en maximale prijs voor een template voor bijvoorbeeld een instagram story of pinterest post. De prijs is afhankelijk van de tijd die het kost om het te maken. Zo weet je altijd wat de min en max is maar betaal je uiteindelijk op basis van daadwerkelijk besteedde uren.

€50 – €200

Wil je een bijzonder plaatje laten maken? Bijvoorbeeld voor een jubileum, social media post of iets anders? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken en om een prijsindicatie te ontvangen.

Op aanvraag

Benieuwd naar de mogelijkheden?