Welkom bij Emma Gill Graphics

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Mijn naam is Emma Gill en ik ben eigenaar van Emma Gill Graphics. De naam zegt het al, ik ben grafisch ontwerper en maak graphics zoals logo’s, iconen of custom graphics voor bijvoorbeeld evenementen, geboortekaartjes of trouwkaarten.

Grafisch ontwerper
Ik houd mij sinds 2013 bezig met grafisch ontwerpen nadat ik tijdens mijn studie de mogelijkheid kreeg om als uitwisselingsstudent naar de University of Leeds te gaan. Hier heb ik verschillende modules gevold gericht op visuele communicatie, waaronder ook Graphic Design. 

Emma Gill Graphics
Na mijn uitwisseling is deze passie gegroeid en kreeg ik in 2015 al het idee om Emma Gill Graphics op te richten. Ik bruiste van de ideeën en wist al snel dat ik een soort ei als logo wilde om in te spelen op de afkorting EGG. Mijn focus lag toen echter op het afmaken van mijn studie en een wereldreis naar Australië en Nieuw-Zeeland. Na terugkomst startte ik mijn baan bij E-mergo en op 1 April 2019 was het dan eindelijk zo ver: ik registreerde mijn bedrijf bij de KvK! Spannend! 

EGG, graphic design, emma gill graphics